Lijsten 66 Groen Kantoor Architectuur

Lijsten 66 Groen Kantoor Architectuur. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu. We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt.

Noviflora Dag Kantoorplant Hallo Groene Muur 349 06 2018 Detail Blog

Hier Noviflora Dag Kantoorplant Hallo Groene Muur 349 06 2018 Detail Blog

Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt. 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft.

Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten.

Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan.

Duurzaam Kantoor Big Green Egg Europe Architectuur Nl

Flexibiliteit en gezondheid staan centraal.. We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden. Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu. Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp.

Hoofdkantoor Asr Team V Architectuur

Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan. Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief.. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild.

Een Duurzaam Kantoor Met Mobilane Verticaal Groen

'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft... Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten.. Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt.

Groen Kantoor Groene Wand Plan Effect

Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Met een nieuw interieur, een toffe bar en natuurlijk een lekkere plek om te ontspannen. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look.. Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam.

Easy Noise Control On Twitter Nieuw In Onze Collectie Easypol Hd Plantblokken Akoestische Elementen Die Tussen Of Naast Bureaus Geplaatst Kunnen Worden Een Mooie Manier Om Meer Groen Aan Kantoor Ruimtes Toe Te

We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen.. Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild.. Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting.

Kantoor Uitvaartcentrum

Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing.. Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Met een nieuw interieur, een toffe bar en natuurlijk een lekkere plek om te ontspannen. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen!

Noviflora Dag Kantoorplant Hallo Groene Muur 349 06 2018 Detail Blog

Flexibiliteit en gezondheid staan centraal... Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Met een nieuw interieur, een toffe bar en natuurlijk een lekkere plek om te ontspannen. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan.. Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief.

Dgbw Feelgood Offices Kantoor Na Covid19 Opnieuw Uitvinden Dutch Green Building Council

Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Flexibiliteit en gezondheid staan centraal.. Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate

Wat Doet Groen Op Kantoor Newkantoor Nl

Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft.. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look.

Een Groen Kantoor Is Een Gezond Kantoor Viking Blog

Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief... 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen... Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten.

Groen Kantoor Groene Wand Groen Kantoor Kantoorinrichting Moderne Kantoorinrichting

Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Met een nieuw interieur, een toffe bar en natuurlijk een lekkere plek om te ontspannen. Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft. Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten. Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan... Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief.

Groen Kantoor Strekt Zich Uit Over Portugese Heuvel Maakindustrie Nieuws

'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op.. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing.

Kantoor Uitvaartcentrum

Flexibiliteit en gezondheid staan centraal... Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft. Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam. Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate

Kantoor Paviljoens P1 Alynia Architecten

Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp.

Hoofdkantoor Asr Team V Architectuur

Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp. Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten. Met een nieuw interieur, een toffe bar en natuurlijk een lekkere plek om te ontspannen. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan.

Meer Groen Op Kantoor 4 Redenen

We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten.

De Unie Architecten

Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan. 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft. Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief. Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt. Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal.

Een Groen Kantoor Inspiratieboost Voor Pubmarket

Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild.

Een Inspirerend Kantoordesign Maakt Productief En Gelukkig Jobat Be

Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Met een nieuw interieur, een toffe bar en natuurlijk een lekkere plek om te ontspannen. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu. Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam... Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam.

Trends In Groene Architectuur In Opmars Cleantech Flanders

Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan. Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Met een nieuw interieur, een toffe bar en natuurlijk een lekkere plek om te ontspannen. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate. Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam.

De Mooiste Plantenwanden Voor Het Kantoor Planting Power

Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten. Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief. 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft. Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden. Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu.. Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief.

Leo Harders Architect Instagram Profile With Posts And Stories Picuki Com

Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam. Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten.. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan.

Hoe Groen Is Jouw Kantoor Kantoorartikelen Blog

Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt. We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen.. Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden.

Easy Noise Control On Twitter Nieuw In Onze Collectie Easypol Hd Plantblokken Akoestische Elementen Die Tussen Of Naast Bureaus Geplaatst Kunnen Worden Een Mooie Manier Om Meer Groen Aan Kantoor Ruimtes Toe Te

Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild. Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan. Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten.. Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief.

Nominaties Architectuurprijs Foto Ed Nl

Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt. Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild.

Sociaal Duurzaam En Biofilisch Design De Kantoortuin Krijgt Een Nieuwe Betekenis By Lynsey Dubbeld Moneyou Create Medium

Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. .. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan.

De Groene Kantoortuin In Schijndel Groen Duurzaam Energiezuinig En Toch Hip En Modern

Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal... Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden.

Groen Kantoor Creeren Wij Helpen U Graag Multi Ratio

Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp.

Any Green Inspirerend Groen Voor Elke Werkplek Cgconcept Be

Flexibiliteit en gezondheid staan centraal.. Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt. We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting.. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing.

Duurzame Kantoorinrichting Kies Voor Planten En Groen

Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Met een nieuw interieur, een toffe bar en natuurlijk een lekkere plek om te ontspannen. 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft.. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd.

De Unie Architecten

Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen!.. Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam. Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt.. 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft.

Kantoor Paviljoens P1 Alynia Architecten

Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Met een nieuw interieur, een toffe bar en natuurlijk een lekkere plek om te ontspannen. Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten. Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp. We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd.. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing.

Duurzame Kantoorinrichting Kies Voor Planten En Groen

Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief. Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam... Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt.

150 Beste Ideeen Over Groen Kantoor Green Office In 2021 Groen Kantoor Kantoor Groen

Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu. We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild.. Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden.

Upc Duurzaam Kantoor En Callcenter De Architect

Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan. Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt. Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu. Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam.. Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt.

De Trends Van 2019 Voor Het Kantoor Interieur Artop

Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden. Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu.

Buro Groen

Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden. Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt. We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp. 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft. Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam. Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten.. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen!

Kantoorwanden Met Een Vleugje Like Steel Like Steel

Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild. We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen.. Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp.

Meest Duurzame Kantoor Ter Wereld Staat In Nederland Fme

Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan... Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd.

Kantoorgebouw Met Aanzienlijke Randvoorwaarden

Met een nieuw interieur, een toffe bar en natuurlijk een lekkere plek om te ontspannen.. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp. Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu. Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden.

Sempergreen Circulaire Verbouwing Kantoor Groenendijk Architectenweb Nl

'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft. Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam. 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look.

Kantoor Plantronics Hoofddorp Sempergreen

Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden... Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft. Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu. Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild.

Passief Kantoorgebouw Mundo A Wint De Arc19 Architectuur Award

Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing.. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look.. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan.

Groen Op Kantoor Zo Doe Je Dat Bloomifique

Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt.. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen!

Wat Doet Groen Op Kantoor Newkantoor Nl

We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten. Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu.

Groene Whiteboards En Superzuinige E Screens Een Kijkje In Het Kantoor Van Morgen Legamaster

Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild. Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen!. Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten.

Dit Gebouw Heeft De Groenste Gevel Van Europa Mixed Grill

Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild. Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten.

Een Beetje Buiten Naar Binnen Tips Voor Een Groene Natuurlijke Kantoorinrichting Skepp

Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief.. Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten.

Leestip 6 Voordelen Van Planten Op Kantoor Mobilane

Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden... . Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting.

Kantoor En Appartementen De Groene Zoom Ermelo Living Architecture

Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look.. Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt. Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild. 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft. Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu.

Het Kantoor Als Tuin De Voordelen Van Planten Op Kantoor

Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan.. We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden.. We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen.

De Voordelen Van Een Groen Kantoorlandschap

Flexibiliteit en gezondheid staan centraal.. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal... Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op.

Hoe Groen Is Jouw Kantoor Leferink

Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam.. . Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting.

Roosros Architecten

Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu. Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd. Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild. 'bouwen in het groen' uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijft.. Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp.

Sempergreen Circulaire Verbouwing Kantoor Groenendijk Architectenweb Nl

Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp. Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op.. Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting.

De Voordelen Van Een Groen Kantoorlandschap

Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief... Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing.. Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief.

Groen Op Kantoor Zo Doe Je Dat Bloomifique

Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op... Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Met een nieuw interieur, een toffe bar en natuurlijk een lekkere plek om te ontspannen. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Met een nieuw interieur, een toffe bar en natuurlijk een lekkere plek om te ontspannen.

Kantoor Willy Bens Photos Facebook

Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan. Met een nieuw interieur, een toffe bar en natuurlijk een lekkere plek om te ontspannen. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. Het nieuwe kantoor van hyfen werd deze maand opgeleverd.

Minder Ziekteverzuim Op De Werkvloer Neem Een Plant Wur

Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Bekijk meer ideeën over architectuur, groen kantoor, kantoorinrichting. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild. We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Lees hier meer nieuw kantoor voor ing in amsterdam. Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu. Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief... Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt.

Kantoor En Appartementen De Groene Zoom Ermelo Living Architecture

Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp. Gezonde groene kantoor omgevingen van previbuzz (ask) worden op maat ontworpen en gemaakt. We hebben ruime ervaring in architectuur & interieur ontwerp van kantoren, zowel voor nieuwbouw als ook van complexe verbouwingen en indelingsaanpassingen. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal.

Upc Duurzaam Kantoor En Callcenter De Architect

Het gaat om zowel particuliere opdrachtgevers als om zakelijke opdrachtgevers bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcoöperaties, en gemeenten. Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van:. Osa architecten bestaat ruim 30 jaar en in die tijd hebben wij met zeer verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het realiseren van hun wensen en mogelijkheden.

Stijlnieuws Studio Groen Schild Home Made By

Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten. Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing.. Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp.

Dgbw Feelgood Offices Kantoor Na Covid19 Opnieuw Uitvinden Dutch Green Building Council

Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp. Alle aspecten voor gezondheid en vitaliteit worden meegenomen in het ontwerp. Nieuwe bestemming voor industrieel erfgoed colmschate.. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild.

Kantoor Plantronics Hoofddorp Sempergreen

Met een nieuw interieur, een toffe bar en natuurlijk een lekkere plek om te ontspannen... Op een bijzondere locatie aan de rondweg in eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein parkje het nieuwe kantoor van architectenbureau willemsenu. Flexibiliteit en gezondheid staan centraal. Ze wilden graag groen op een creatieve manier, het liefst met een urban look. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing.

Groene Wanden Op Kantoor Hijdra Com

Ontwerp, tekenwerk & projectinrichting van: Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild. Door te werken met stoere cementlook plantenbakken en hangers is het kantoor weer helemaal fris en groen! Zoals daglicht, gezonde lucht, gezond water, passende vorm en kleur gebruik, akoestiek, stralingsvrij, stress reductie elementen zoals planten, moswanden, en praktische bureaus en kasten.. Graansilo getransformeerd tot werkruimte voor studio groen+schild.

Popular posts from this blog

Collectie Kunst Banksy Kaufen